Tuesday, January 25, 2011

CONTEST PIC hitam putih PALING COOL !

Kali ni aku telah ditag oleh Cik Hanan untuk join CONTEST PIC hitam putih PALING COOL ! yang diideakan oleh Si Gadis Bermata Coklat.

Sesiapa nak join boleh klik kat atas tu ek.




kalau saya menang rm100:

Saya akan simpan dalam tabung Raihana..dier nak sangat pegi Sabah..tak tahu lar kenaper..duit sekolah pun tak pakai..simpan..dier suruh beli tiket kapalterbang..baju pun dah pack masuk dalam beg....nak pegi ntah bila...????? it's really weird.....

tag 5 kawan-kawan yang korang rasa mesti dia nak join !:

1. jaa

2. kisah sufi

3. atleena

4. Amiey

5. ina


tarikh tutup penyertaan : 1 mac 2011

5 comments:

Amiey said...

thanks tag amiey~
insyaAllah..t amiey j0in yer naaa...

Ina said...

thanks amiey..

ina said...

thanks tagged kiter..nati kite survey gambo dulu yer....:)

Ina said...

thanks ina..

siti fatimah said...

salam..hye tq join ! good luck :)