Wednesday, January 19, 2011

Ellooo brother, signal ader pakai lah woiii..................



Main ikut suka jer nak masuk sana..masuk sinun....masa amik lesen dulu tak belajor pakai signal kot....

Aku cukup panas beb...kalau org bawak keta tak bagi signal nih....very dangerous ma...and very menyakitkan hati woh.............

Aku kalau orang tak bagi signal, aku mmg tak bagi masuk...kecuali, kerana terpaksa coz nak mengelakkan traffic...

Tapi, aku sakit hati gak..bila aku dah bagi signal orang still tak nak bagi aku masuk.....kah..kah..kah...

Semalam ada sorang minah ni ha...ala kat kawasan sekolah jer...memang sumer orang nak balik...tapi, aku dah bagi signal pun dia himpit aku .......tak nak bagi aku masuk.....hish....ntah aper-aper.....

Aku kalau orang bagi signal...ok..no problem...sila lah masuk....jalan ni pun bukan aku punyer...tapi, beradat la sikit....angkat tangan bila orang bagi jalan...kan..kan...kita happy dier pun happy...........when evelibody happy...this world will be a better place kan.....nyanyi sikit........we are the world...we are the people.....common evelibody...put your hands up....

........we are the world...we are the children..we are the ones who make a brighter day..So let's start giving....There's a choice we're making..We're saving our own lives...It's true we make a better day....Just you and me

Dulu lepas aku pas lesen...ada satu incident....jalan tu sempit.... ada seorang minah lenggang kangkung ni.tengah jalan kat atas jalanraya tuh..ko pi la jalan kat tepi...atas rumput tu kan.....pas tu masa aku nak pass by ...dier gi bukak payung.....aku terlanggar lar payung dier..........hish...nasib baik tak langgar dier sekali...ala..time tu aku pun bebudak...lagi...aku tak berenti dan pegi minta maap pon....aku lariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..............

5 comments:

cinonex coreyan said...

singh jap..

Ina said...

TQ..CINONEX

E.d.Y said...

amboi..marah sngt nampaknya ni..huhu

Ina said...

memang ar marah...ngeeee...

رضا رمضان said...

Thanks for the information and links you shared this is so should be a useful and quite informative! شركة تنظيف مسابح بالرياض