Friday, January 21, 2011

FAVICON: apeer lar mende favicon tu ek??


Kepada yang dah tahu...tahu la...kepada yang tak tahu...dan nak tahu...dan aku plak..menyibuk-nyibuk nak bagi tau...macam la aku terer......anda sumer leh google jerk....ek....kih..kih..kih..jgn marahhhhhh......aku tahu korang sumer suker menggoogle....betul tak???


favicon ni icon kecik kat address bar atas tu hah..aku nyer aku letak gambo nih je

Code untuk icon ni lebih kurang jer...tapi...kalau pakai mozilla firefox mostly takde problem...mesti leh nampaknyer...tapi..bagi orang yang pakai internet explorer.....tak jadik pun...so the placement of the code pun penting gak...


Nanti aku share info camner nak buat favicon yang boleh nampak kat IE dan MOJILLA..

Satu soklan yang aku nak tanya...korang nampak tak icon aku tu????....kalau tak nampak...aku pun malu nak buat...cakap jer lebeyyyyyyyyyyy..........

ok...nanti ek....wa nak chow dulu...dan orang spaniard cakap  adios......orang jepun cakap sayonara...orang melayu sekarang cakap...babaiiii....

2 comments:

E.d.Y said...

nampak2..macam mana nak buat?

Ina said...

ok..ok...nanti kiter ajar awak...he.he.tq 4 d komen