Friday, January 21, 2011

Malaysia Open...Chong Wei mara......



Sukan yang paling aku minat selain bowling ialah badminton...bola boleh blah...hi..hi..

Kemelut BAM ngan Misbun pada aku memang merugikan jer...buat orang nyampah jer...

Bila Misbun hadir pada perlawanan antara Chong Wei dengan Hu Yun, Chong Wei punya semangat lawan...............dan cuma perlu 23 minit jer untuk mengalahkan lawannya 21-6, 21-9.

Photo Sumber: Berita Harian

Lin Dan akan lawan Chen Long untuk mara quarter final....Chen Long pun bagus jugak main, tapi, pada aku Lin Dan boleh mengatasi Chen Long but u never know kan.

Chong Wei plak akan lawan Nguyen Tien Minh.

Harap Misbun datang ler jenguk lagi anak emas dier tu.....pada perlawanan seterusnya...coz ia memang bagi semangat kat Chong Wei.

Malaysia Bolehhhhh.....

2 comments:

JP Nurul said...

badminton nak lyn kejap2 boleh lah...better layan bola dr badminon....hehe



semangat malaysia ni...^_^

Ina said...

he..he..takpe..takpe..saya tak marah awak tak suker...