Wednesday, January 26, 2011

Secret Agent...

Aku baru on kan semula ads nuff aku hari ni....start semalam aku letak charity ads....

Aku dah submit ticket kat nuff pasal iklan tiger yang kuar kat blog aku last weekend...pastu terperasan post pasal feedback nuff mengenai hal ni kat sini.

I think technical error la tu...

Bila aku nampak ad tu kat blog aku...aku rasa macam aku dah jadi secret agent aje...to me its really sensitive...semua ad aku buang....before this blog-blog aku yang lain...memang aku letak adsense jer...tapi, aku nak try nuff camner....

hopefully nuff will be more alert about these sensitive issues next time....dan harap ianya tidak berulang lagi.

2 comments:

cinonex coreyan said...

singah bace entry..

anda di tag cinonex..meh2..hehe
http://cinonexcoreyan.blogspot.com/2011/01/segmen-my-favourite-artist.html

Ina said...

uhuk..uhuk...naper la asyik aku jer korang tag...anyway...t.kasih..