Monday, January 31, 2011

'Superbike'..Atuk..kena saman....

He..he..he...inilar rupa 'Superbike' atuk tu...


Bakar Ismail of Kangar can’t zoom away from the summons he received for speeding on a 500cc superbike. He is with the 70cc bike he bought 30 years ago. — NST picture by Rashidi Karim
Read more: Grandpa's 'superbike' speeding ticket http://www.nst.com.my/nst/articles//11gra/Article/#ixzz1Ca2itViP

En. Bakar Ismail..berumur 85 tahun...disaman dekat Km6.2 of the North-South Expressway between Kuala Lumpur and Seremban on a 500cc superbike..number plate PV738.

Sian atuk tu..ntah biler motor kapcai dier boleh bertukar pada superbike lak...macam citer Nick Cage - Ghost Rider la plak ha....malam-malam jer motor kapcai atuk transform jadi superbike.......

Macam mana benda ni boleh terjadi agaknyer??..pelik aku...

Nak tahu lebih lanjut boleh klik link kat atas tu.

6 comments:

TiKa LEh said...

kesian atok ni..traniaya..huhu

Ina said...

itula kan..sian dier...

mali said...

cam mana boleh jadi mcm tu...mesti ada something wrong dgn pihak yang berkenaan..dua geran pada satu nombor plat...apa kata JPJ...
naye ke orang tua....

Ina said...

a'a la buat naya kat orang tua tu jer...

sayasukamerapu said...

hahhahah..mcm2 dunia..

Ina said...

itulah...menyusahkan orang jer..