Wednesday, January 26, 2011

Tiba-tiba Pc aku pun padaammmmm...

Fullamak...tengah kusyuk buat kereja.....tiba-tiba pc aku pun padaammmm.......aku pun terganga depan pc tu ha..........................

Terkezut beruk gak ar tadi...tiba-tiba terus gelap jer...aduhai...ropanyer letrik takder........

Nak pulak time aku tengah berurusan dengan M2U tadi.......fuhhh....nasib baik dah selesai transaction...cuma tak sempat log out dan save semua fail-fail yang aktif tadi........

Dari kul 10am - Kul 3pm baru ader letrik..bila letrik ader .....tenet plak takder........sabo ajelah......kejap ni baru ader.....

benda yang diplan nak buat hari ni pun terbantot......


Ini lah jadiknyer bila hidup bergantung dengan teknologi.....

Cuba bayangkan sekiranya teknologi seperti telefon dan internet ni terganggu disebabkan oleh solar flare ke ape..ke....??.....


Korang ingat korang boleh survive tak??

2 comments:

E.d.Y said...

letrik xde xpe, jgn air xde...

Ina said...

betul..betul..betul..