Thursday, January 13, 2011

What is Language???



What is language???...ha!!!......tangan korang dah mengerak-gerakkan si tikus tu nampaknyer.....nak menggoogle lar tuh...senang jer korang 'ek......

Kalau la..hidup aku sesenang zaman korang time aku belajo dulu...kan best...

Tempat rujukan aku ialah MR LIBRARY @ PERPUSTAKAAN...(tahu library tu aper???...keh..keh..keh..sumer orang asyik menggoogle jer...lama-lama library pun tak kenal)....nak wat assignment pi library lar....library tu macam my 2nd house..aku suker sgt gi library...sebab ada aircond...kat bilik very hot ma.....

Bila lecturer aku bagi assignment ni..What is Language?.aku excited tul...sebab aku mmg suker sangat mende-mende research cam gini.....aku rasa....kalau dia bagi aku assignment soh cari mummy kat Malaysia nie pun aku leh jumpa......sebab tu lar aku minat sangat ngan citer Indiana Jones ngan The Mummy...siap buat collection lagi tuh...tapik semua bukan 'ORI'...kah..kah...kah..waka ka....eh..eh..this time for Africa...

Banyak betul buku pasal language nih...berbuku-buku lah.....so, bila dah siap aku pun hantor ler...yang peliknyer orang lain bagi sekeping jo...aku siap buat binding lagik...adoi.....


Bila aku hand out kat lecturer...dia pun terkezut gak...macam ..tak cayer jerk....alamak...aku ingat aku mesti kantoi nyer.....dia punya belek...punya belek...last-last dia panggil aku.....dia kata dia nak meaning jer...tak yah la elaborate panjang lebor......
hu..hu....malunyer...oh..tidakkkkkkk..

Nasib baik dia bagi result bagus kat aku...kalau tidak....adoi....buang masa aku jerk dok kat library tuh....




6 comments:

THE LEKAT LEKIT STORY said...

tu tanda student yg rajin.. nk2 kena subject yg minat.. topik lak yg best

Ina said...

aku mmg suker menresearch..so exciting tol...sukerrrrr sgt

E.d.Y said...

xpe2..nampak usaha kat situ

Ina said...

nasib baik lecturer tu pun nampak ar...kalau tidak malu ar gak...

JIJI YU said...

muahaha..ko macam tau2 je aku meng google..

Ina said...

jiji..yur tricks is in my pocket man....