Monday, January 31, 2011

Why...why tell me why????

Assalammualaikum...aku sangat berterima kasih pada korang sumer yang sudi memolo blog aku nih....tapi....ada sesetengah tu...takdak ablekan link blog depa....so, aku tak dapek ler nak memolo korang balik.....tak tahu la plak kalau korang memang tak nak difolo........

Kalau korang nak difolo...check le kat setting tu ek.....show ur link.....

Just klik kat gambar korang kat bahagian follower tu dan cari setting...dan check kat situ......

That's why aku folo blog aku sendiri...ingat nak buat ler tut untuk setting.....tapi...maleh ler plak....alar korang pun pandai....mesti korang boleh figure out kan...kan....kan....

Thanks guys..

0 comments: