Monday, February 21, 2011

"GiveAway EdY : KATA KAU!"

 Assalammualaikum kengkawan semua.

Kali ni aku nak join Edy punya GA. Kalau korang berminat boleh la klik sini.





Tipah..oooo..Tipah...bilalah ko nak datang minang aku Tipah!!!

(Edy..maaf kiranya..caption menyinggung mood awak time tu ye)

TAG sekurang-kurangnya 1 orang blogger dan pastikan mereka tahu.

AKU NAK TAG : PADLIE



Tarikh Tutup : 12.00 Tengahhari pada 28/2/2011

---------------------------------------------------------------------------------------------------- 

Hadiah-hadiah yang ditawarkan ialah:



Pembahagian Hadiah seperti berikut :

7 Caption paling UNIK/KREATIF/LUCU
Hadiah Utama : 2 x Rayban Aviator Gold Brown Mirror
Hadiah Saguhati : 5 x Little Trees Air Refreshener

6 Cabutan Bertuah (Random.Org)
Hadiah Utama : 1 x Rayban Aviator Gold Black
Hadiah Saguhati : 5 x Little Trees Air Refreshener

Semua orang layak memenangi hadiah tak kira anda kreatif atau tidak...
ini bertujuan untuk berlaku adil untuk blogger2 yang baru nak berjinak2 menyertai contest/giveaway...
ada faham?
(* SAYA FAHAM TUAN!!)

Kalau korang nak tahu lebih lanjut..gi la blog Edy ek.

11 comments:

Edy Zaidi said...

Thanks sudi join giveaway ni...tunggu keputusannya nnt k...hope ada tuah menang rayban tu...good luck

~~@lyci@~~ said...

klakar la caption tu.. gud luck yer ;)

padlie said...

Alamak.. perlu masa ni..
Apsal tag ni besh sangat..

Entry terbaru padlie: Berakhirnya riwayat bumi

Cik Ina minat Do do Cheng said...

makcik sokong ko je ye, bab ni memang lemau sikit malas nak buat, jangan kecik hati ye.hua hua.

Ina said...

~~@lyci@~~: terima kasih ye

Ina said...

padlie:..ok..take ur time..terima kasih

Ina said...

Cik Ina minat Do do Cheng:..takpe kak..terima kasih

white rose said...

waaahhh...
ayat power tuh...

hahaha...

good luck ye kak...

Ina said...

white rose:..thanks dear..

shah-kayrul said...

tahniah

Ina said...

shah-kayrul: terima kasih..hu..hu..tak sangka..Alhamdulillah.