Monday, February 14, 2011

If you cannot beat them..join them!! Yeehaaa..

Apa yang korang faham mengenai tajuk di atas?

Kalau kita translate kan..

Bak kata pepatah Melayu:

"Masuk kandang kambing mengembek..Masuk kandang kerbau menguak"

Masuk kandang harimau??

laaa apekehallll korang pi masuk kandang harimau plaaakkk?? ..ish ..ish ...keluar cepaaatttt...


Masuk kandang lembu??

he..he...pandai jugak korang ek..semua tak nak masuk kandang lembu tu.....cannot fool u twice....bagus-bagus...jangan jadi lembu cucuk hidung...main ikut je...tanpa usul periksa...ha.ha....

Apa yang aku nak sampaikan ialah..cheh..cheh....

Dalam apa jua keadaan...kita kena give and take...

Jangan nak suruh orang dengar cakap kita je..tapi..kita buat donno je kat orang lain....mesti fair and square...baru la senang nak ayat...

Rasanya macam tu jugak la..mamat-mamat indon mengayat gadis-gadis Malaysia..sampai terpikat kan..???...manis mulut bak gula....sampai terpedaya..budak-budak tu semua...

Untuk gadis remaja sekalian...ingat ek

Jangan seronok tengok orang gi London....kalau kita tak dapat nak pegi....pegi Lombok pun jadik..asalkan gi oversea...sampai lupakan family...ha..ha..tak nak la camtu kan....merosakkan diri je...kalau dorang kaya..dorang tak datang negara kita ni cari keja...

10 comments:

A.s.t.i.n.a said...

hari ini kerja kita mencari kandang2 untuk dimasuki.. mcm best jerrrr.. haihh

Ina said...

he..he..bagus one astine..

padlie said...

Betul.. betul.. betul..
Setakat nak gi Lombok, padlie pun leh bawak.. As millionaire lagik haha

Ina said...

aha.ha.ha.betul..kita jadi jutawang kat sana

~~su manje~~~ said...

Thanks sudi singgah..
su singgah t/hari isnin disini

TiKa LEh said...

hahahah..asal dpt pi oversea tu, sanggup body trgadai..hehe

Chik Att said...

kita tak nak masuk kandang hewan semua tu ...
kita nak masuk president suite ... sapa nak bl;anjeee

Ina said...

~~su manje~~~: terima kasih ye su

Ina said...

TiKa LEh: sian dorang kan..

Ina said...

Chik Att: amboi..nak president suite je...minta le hotel satu bintang ke..ada gak la can