Monday, March 7, 2011

Bantal Busyukkkk..

Assalammualaikum kengkawan semua..

Masa korang kecik-kecik dulu kan..korang ada bantal busyukk tak??..

Aku takde..kalau ade pun tak ingat la..tapi..rasanya conform takde......kot??....he.he.he

Ada macam-macam jenis bantal sekarang ni..tapi,,aku nak tunjuk design bantal yang best kat korang..


Boyfreind Pillow???
Sumber: google



Body Pillow: Yang ni nampak macam selesa je kan.
Sumber: google



Sedap je atuk tu ek!!
Sumber: google


Mama dia sentiasa ada..pok..pok..pok...tido..zzzz. So cuteeee




Sesuai sangat. 2 in 1. Tudung merangkap bantal...sanggup ke korangggg??
Sumber: blog milosuam


Sesuai sangat untuk pregnant ladies..memang comfy ni..
Sumber: google

32 comments:

A.s.t.i.n.a said...

hahaha! tudung tuuu.. sangatlah kan...

Ina said...

A.s.t.i.n.a: he.he..yang penting keselesaan

Cik Ina minat Do do Cheng said...

makcik tak de bantal busuk, tapi kalau tidur mesti nak peluk bantal. Kalau tak peluk bantal, cam ada kekurangan je.

sahromnasrudin said...

sy takde bantal busuk..bantal sy semua wangi heheheheee

ch!natsu said...

nak bf pillow!! hehe.. mcm2 skang.. huhu~

Yaya^Pink said...

pillow yg beby tu shomey..ehehe

AdiaLuze said...

Ada bantal busyuk..Tapi xdelah extreme cam dalam gambo tu..Eeeiii.. Ada yang nampak cam 'serraammm' Jeee..Ahaksss

shah-kayrul said...

bestnyer kalau dapat body pillow...confirm la seminggu tido tak bangun2....hhahahahha

efa said...

hahaha yg tudung tu nk tergelak...tak suka org yg ada bantal busuk hahaha...sb mmg busuk kahkah dulu masa efa sekolah pernah sakat kwn efa msa kt asrama hoho bwa sorok bantal busuk dya pastu nangis2 sian betul hahaha tak leh blah ah smpai nangis hilang bantal busuk lawak bila kenangkan balik huhu

axelida said...

saya tak de bantal busuk pon.. tp janji ada bantal utk peluk.. hehe

Hanis MY said...

suka bantal pok2 tido tu hehe...

ain said...

eee....gatal lah atok tu.. kang opah merajuk, x pasal2 kne tido luar.ahaks!!!

padlie said...

tudung bantal tu leh sorok rambut yg panjang.. tayah sanggul2 dah hehe

kenapa pregnant ladies selesa ngan bantal bentuk gitu..?

Entry terbaru padlie: Darah... Takutnye..

Nur Liyana said...

haahha....yana takde....teringin nk ade satu....bila tgk pic2 kat atas nie..rasa nk ade satu jep..huhuhu

JP Nurul said...

sy suka yg BF pillow tu....hihi
nak kena tukar dah kot bantal busyuk yg sedia ada nih....hihi

no name. i'm sorry said...

aku ada bantal busuk. hehehe! warna pepel lagi dan kecil je buat masa tidur. best ada bantal busuk! lalalalalalala :D

Ina said...

Cik Ina minat Do do Cheng:.a'a sama la

Ina said...

sahromnasrudin: cheh..cheh

Ina said...

ch!natsu: kelakar kan bf pillow tu..he.he..

Ina said...

Yaya^Pink: so cute kan..

Ina said...

AdiaLuze: yang seram tu yang mana satu..??..atok tu ke..yg tudung tu

Ina said...

shah-kayrul: mmg best..gerenti syok jer..

Ina said...

efa: siannya kawan awak tu..sampai nangis..muahaahaa..

Ina said...

axelida: saya pun sama..janji ada bantal la

Ina said...

Hanis MY: saya pun sukerrrrr

Ina said...

ain : kah..kah..kah..mmg ..mungkin opah dah takdak...cian.

Ina said...

padlie: pegnant ladies..sakit pinggang..bantal tu support belakang dan perut..jadi tak sakit la

Ina said...

Nur Liyana:he.he..pegi la rembat..

Ina said...

JP Nurul : amboi..cik misi..bukan main lagi dier yer...cakap ngan doktor ...

Ina said...

no name. i'm sorry: he.he..sukerrrrr.

sicKo^ said...

aku nak bantal yg second tu.. besar btul..

amira said...

bntal tgn boipren itu sgt menakotkan.. tdo mimpi antu nti