Monday, March 21, 2011

FREE VOUCHERS dan Collect points di KFC dengan Snax Card

Assalammualaikum kengkawan semua.


Korang tahu tak dengan kad ini korang boleh kumpul points dan redeem kat kfc??..haaa...korang dah tahu ek??.. aku je baru tahu??..sian aku..aku rasa aku ada terperasan benda ni dulu, tapi, tak amik port pun.

Takpelah, bagi korang yang belum tahu, kad ni boleh didapatkan percuma dari site ni: SNAX

Kad akan dihantar dalam masa 30 hari. Korang boleh jugak dapatkan voucher percuma FREE SIZE UP kfc kat sini: FRIES & AIR

11 comments:

NM02 said...

oh ye ke... baru tau jugak... hehehe

AdiaLuze said...

Aku pun baru tau...Hehehe.. Kad ni leh pakai katne jee untuk collect poin dier ??

Shafiq said...

Tak tahu pun..:-)

anaiha yusof said...

laaaa same la kite kak ina,ana pun bru je tahu,hehehhe =)

Ina said...

laaa..korang pun tak tahu ek??..takpelah..skang kita dah tahu kan, boleh le apply kad tu.

adialuze: saya rasa boleh, saya pun baru daftar cik, takdak pengalaman lagi.

♕ Mr.IX ♂ said...

baru tau gak ni..ada nmpk kupon nk size-up utk regular fries n air tu...

p/s: ix download kat www.syok.org... guna IDM (internet download manager)..signup free jer kat syok.org tu..byk movie latest melayau, english etc la...hehe..pape hal tnya jer k...

Ina said...

oo..thanks ix for the info.

ainnoraini said...

kite pun baru tau ni...
nasib baik ina buat n3 ni...

Ina said...

ramai jugak yg tak tahu ek..

cikpuanhady said...

wahh..menarik nih..nak balik nanti nak buat lah..ekeke

Jom skodeng :Notre Belle Histoire

Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Ina said...

bila balik puanhady?