Thursday, March 3, 2011

Kalau aku menang Movie Tickets korang nak tak?

Assalammualaikum kengkawan semua.

Aku sebenarnya memang minat tau join contest nuffnang. Dapat free movie tickets tu. Tak tahu la aku..aku rasa macam excited je. Walau pun aku tahu kemungkinan besar aku tak dapat nak pegi.

Dengan ini, aku nak mintak tolong kat korang semua yang sudi la, sekiranya korang berminat nak ticket movies..bagi aku email korang..tinggalkan dekat ruangan komen blog aku nih. Senang aku nak offer.

Macam last time, bila aku dapat ticket, aku tak dapat pegi, aku tak tau nak bagi kat sapa. Aku offer kat Edy, dia lambat respons la pulak. Takpelah, rezeki dia pun murah la nih..he..he..Alhamdulillah.

Bukan apa tau, nanti en. nuff tu kang boikot lak aku..suka join contest..tapi..bila dapat tak pegi pulak.. kan.

*Terms and Conditions Apply (keh..keh..keh...aku akan offer kat korang kalau aku menang / aku tak dapat pegi la ...ek)

Terima Kasih.

16 comments:

sahromnasrudin said...

saya pun nak hehehehe..
emel saya sahromnasrudin@gmail.com..area mane erk????

miloais said...

salam ina...
lompat mai blog iols kejap
ada tag for you dear!

muahhhhhhhhhh!~

Ina said...

sahromnasrudin:.terima kasih ye.kl/pj

A.s.t.i.n.a said...

takde mase pun nak tgk movie yang.. baik komen kawan2.. haha

Ina said...

miloais: dah terjah..tq

Ina said...

A.s.t.i.n.a:..nape lak??..

shah-kayrul said...

nak...nak...naaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkk

email aku : motorkulc@gmail.com

NM02 said...

ai nak....

niezzareenamemory2@gmail.com

Ina said...

shah-kayrul: terima kasih

Ina said...

NM02: terima kasih

AdiaLuze said...

Nak jugak, nak jugak...(dgn muka tak malu kuikuikui)... ^___=

Ina said...

AdiaLuze: bagi la email yang. tq

hazari. said...

kat sini tak ade panggung wayang, adesss..

Ina said...

hazari: ala..siannya..saya pun bukan kaki wayang..he.he..suka join contest nuff tu..really exciting.

♕ Mr.IX ♂ said...

sblm i ix pn dpt tiket free nuffnang..tp smuanya suruh org lain wakilkan....hehehe

Munie Blushious said...

akak, cmne join contest nuffnang..
rse cm blur lak cmne org lain join contest nuffnang..
klu contest kt blog2 org tu reti la nk join..
heheheheh