Wednesday, March 2, 2011

Promo..Promo..

Assalammualaikum kengkawan semua.

Aku nak promote link aku ni..kalau berminat boleh la join.Terima kasih.


P/s: Pada kengkawan yang bertanya kat ruangan komen , 'klikkan tikus kat gambar atas tu la kengkawan'. Terima kasih.
(Sebenarnya aku nak buat cara berhemah la kononnya..terpulang pada korang la nak klik ke idak kan..tapi, bila ada yg bertanya, aku kena la inform kan..kan..kan)

12 comments:

anaiha yusof said...

akak link tue untuk ape sbnrnye???

Hanis MY said...

link apa ni mcm takleh akses je huhu...

Ina said...

anaiha yusof:..oo..link churp churp saya.

Ina said...

Hanis MY: tak boleh??..saya dah try dah hanis..ok la..kena klik kat gambar tu la.

A.s.t.i.n.a said...

baekkkk

Ina said...

A.s.t.i.n.a:..terima kasih yang

Edy Zaidi said...

churp2 rupanya

padlie said...

jom pakat2 klik..

Entry terbaru padlie: http://ceritapadlie.blogspot.com/

JP Nurul said...

tak paham...link utk ape nih???

Ina said...

Edy Zaidi:..ye cik..

Ina said...

Nurul..churp churp la yang..

Ina said...

padlie..terima kasih.