Wednesday, March 2, 2011

Sabun pun Ajaib??

Assalammualaikum kengkawan semua.

Pernah dengar tak sabun ajaib ni??..Eumora. Tak tahu la kenapa dipanggil ajaib. Mungkin keberkesanan dan kelebihannya kot. Tapi, tak le pakai sekali dah lawa macam aishwarya rai ye.

Kengkawan pernah cuba??..

Harganya agak mahal. Seketul kecik tu pun dah dekat RM100. Tapi, aku beli kat lelong.com, jadi dapat murah sikit la.

Jangan risau la..aku bukan nak menjual benda ni. Aku bukan ahli pun. Aku pembeli je.

Aku dah pakai sabun ni dekat setahun. Ok, dan sesuai dengan aku.. Sebab tu nak share ngan kengkawan.

Kulit aku ni teramatlah sensitif, so, banyak produk dah aku cuba, last-last bila pakai eumora rasi plak dengan kulit aku ni.

Pada aku ia amat berkesan. Seketul tu aku potong enam bahagian. So, boleh tahan dalam 3 bulan. Agak berbaloi dengan harganya kan. Kalau korang berminat boleh la cuba.



Eumora the miracle soap bar is suitable for all skin types.
Are you SICK of  
  • Acne?
  • Anti-aging age spots?
  • Baldness?
  • Big pores?
  • Birthmarks?
  • Cellulite?
  • Dark eye ring?
  • Dry skin
  • Eczema?
  • Freckles?
  • Frown Lines?
  • Hair Loss?
  • Oily skin?
  • Pigmentation?
  • Scars?
  • Skin laxity?
  • Skin Rash?
  • Stretchmarks?
  • Wrinkles?
Try eumora.

Eumora can be used as an alternative to soap and skincare. Eumora is created from 95 per cent active ingredients while most skincare products are 70 per cent water. It does not just treat the symptoms that you have on your skin but also heals it.

The miracle of Eumora

Fairer, radiant and glowing skin
Softer and smoother skin
Firm and lifted skin
Close up big facial pores
Wrinkles reduced and freckles lighten
Eye bags disappear


31 comments:

padlie said...

First time dengar pasal produk ni..
leh try cari pasni

A.s.t.i.n.a said...

Ina.. jangankan sabun. apa2pu kita boleh istilahkan ajaib utk diri sendiri.. contoh wahh ajaib betul idung ni boleh cium bau karipap pusing dari blog ina.. ha kannnn..

NM02 said...

haah... rakan2 kat opis pun ramai yg pakai sabun ni. mahal kalu berbaloi tak pe kan...

ai pun rasa mcm nak beli utk en. suami sebab muka dia skang ni banyak jeragat. dah banyak produk dia try, semuanya nan haddddooo

Lalinkfixa said...

Fixa pernah try sabun ni..tapi malangnya tak sesuai dgn kulit fiza sebab jadi gatal2. tapi banyak org pakai memang berbaloi la. kalu sesuai tak pe la teruskan pakai. maybe kulit fiza ni yang terlebih sensitif. hahaha :))

Dda Ly said...

wahh mcm best sabun ajaib nih? hihi
nnt ado duit leh ler try..:)

sahromnasrudin said...

tak pernah la dgr pasal produk nie..kalau promote lebih, mesti laku nie beb..

izyanty collection said...

pernah pakai gak dulu, tapi kulit melupas n harga mahal lak, so sekarang pakai span ajaib je rm 35.

umi aiz said...

pestime dgr kak...
klu ok blh la cube

Ina said...

padlie:..oo ye ke..try la..mungkin boleh jadi model lepas ni..he.he

Ina said...

A.s.t.i.n.a:..ahaks..ko mmg..ade-ade jerrr

Ina said...

NM02:..ye harga mahal sikit la..tapi..boleh pakai lama dan berbaloi. cubalah..

Ina said...

Lalinkfixa:.oo ye ke..bukan semua org rasi kan.

Ina said...

Dda Ly: cuba la dda..mana tau rasi

Ina said...

sahromnasrudin: iye??..he..he..betul gak tu.

Ina said...

izyanty collection: kulit u jenis kering la tu..i memula pakai pun gelupas..dah lama baru ok..mmg one of the effect.

Ina said...

umi aiz: cuba jgan tak cuba.

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
betoiii tu baru ajerrr dengar keajaipan dia ... tu pun ko yang cakap....

Amira Naddia said...

nk sabun bg pandai boleh?? takyah susah2 hafal rumus leh pndai otomatik boley?? boley?? boley?? nk beli seploh kilo!

anaiha yusof said...

tak pernha try lagi produk2 nie,tapi tibe2 ana terinagt produk sabun yang boleh hilang ngantuk kat skolah dulu..hehheh

miloais said...

tak penah plak nampak kat supermarket sabun ni....
besar ye sampai bleh potong 6 tu!

Ina said...

Afzainizam::wohooo..buat lawak plak die ek...

Ina said...

Amira Naddia:..sabun ajaib bagi pandai tade..jgn nak ngade..pegi baca bukuuuuuuu

Ina said...

anaiha yusof:..oo..sabun tahan ngantuk tu saya pun penah dengar..ok ke ek?

Ina said...

miloais: supermarket takde..dia macam mlm tu kot..jadi ahli..leh dapat income..sabunnya kecik je dalam 6cm X 3 cm

hazari. said...

macam sabun susu kambeng ?

Ina said...

hazari: bukan..dari gunung berapi kot..clay..something.

AdiaLuze said...

Cam best je bunyi... Nak beli kat ne ni sis?

Ina said...

AdiaLuze:.mungkin ada kat kedai jamu kot. i beli online la..

Anonymous said...

Pretty! This was an incredibly wonderful post. Thank you
for providing this info.

Here is my blog ... How to Get Rid of stretch marks

Anonymous said...

Good article. I'm going through a few of these issues as well..

My web blog; Ranger Forum

Anonymous said...

I'm amazed, I must say. Seldom do I encounter a blog that's both equally educative and interesting,
and let me tell you, you've hit the nail on the head. The problem is something that too few men and women are speaking intelligently about. Now i'm
very happy that I stumbled across this during my search for something concerning this.


Also visit my site ... the fat loss factor program download