Tuesday, May 3, 2011

Sakit Kepala..

Assalammualaikum kengkawan semua.

Cuti 3 hari lepas aku balik kampung. Jam dasyat la pulak semalam..hujan pulak tu.. hari ni sakit kepala ..semalam bertolak dari Ipoh kul 3.00pm.. sampai sini pukul 10.30 malam macam tu..singgah makan dulu.. sampai rumah dalam pukul 12 lebih. Bebudak pun tak sekolah hari ni... sooo tireeedddd..he.he..

Hari Sabtu tu anak sedara aku bertunang..sempoi sangat depa nih.. nanti aku ce citer ek.. sakit kepala la kengkawan.

Lain kali kalau nak balik kampung, tak nak balik time public holiday... tak larat lar... korang gi mana cuti ?? Harap korang semua sihat.

13 comments:

anaiha yusof said...

ana dok umah je just akak2 je balik mesti crowded kan highway,tapi best juga baru rasa mcm excited nak balik tak saba2 je nak sampai :)

NM02 said...

ai kalu pening terlampau, telan ponstan..tidor. mesti lega satu badan.

balik kursus, sabtu ahad isnin ai lepak umh. tapi ada gak la kuar tmpt yg dekat2..

letih kursus pun tak habis lagi ni. panjat bukit nok. giler tak penat

Shafiq said...

Saya tak pi mana2.. Ada exam. :-)

So Shy Lady said...

bykkan rehat....tido
cukup ok! ;D

A.I.N said...

weekend ain gi wedding 2 rumah.. ain pon slalu migrain, kalo migrain ain telan uphamol 2 bijik.hu3

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
air balang kenduri kahwin

aku gi bvasnyak jemputan kawin lerrr.... yup hujan lahhh sesejak ni

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

”Mummy I love You”...
Doa ku untuk mu
رَبَّنَا اغْفِرْ لِي وَلِوَالِدَيَّ وَلِلْمُؤْمِنِينَ يَوْمَ يَقُومُ الْحِسَابُ
"Rabbanaghfir Lii Wa Li Waalidayya Wa Lil Mu'miniina Yauma Yaquumul-hisaab"
"Ya Tuhan kami, beri ampunlah aku dan kedua ibu bapaku dan sekalian orang-orang mukmin pada hari terjadinya hisab (hari kiamat)"
O our Lord! And forgive me, and my parents, and all the Muslims on the day when the account will be establishe
Surah Ibrahim 14:41

Ya ALLAH, jadikanlah kami, ibu bapa dan keluarga kami serta umat Nabi Muhammad s.a.w. yang lain hamba-Mu yang tetap beristiqamah dan ikhlas mentaati-Mu. Jadikanlah akhir hayat kami dalam husnul khotimah dan melafazkan kalimah tauhid. Selamatkan kami dunia dan akhirat.


~~~~~~~@@@~~~~~~

uihhh salah eja lah pulak... maksud aku sesejak ni aku banyak jemputan kawin ni tak larat nak pergi.... but seadanya jer lah yang mana aku sempat....

Ina said...

anaiha yusof : mmg crowded..serik lak rasanya

Ina said...

NM02 : i selalu makan panadol je..

Ina said...

Shafiq : good luck shafiq

Ina said...

So Shy Lady : t.kasih

Ina said...

A.I.N : kalau migrain teruk kan ain..sian awak

Ina said...

Afzainizam : orang ramai kawan, banyak la dpt jemputan.