Tuesday, April 16, 2013

PRODUK JAMU SERI DEWI MALAM

Hi youllss...

sekarang i dah jadi agen..he.he..bukan spy agen..agen..JAMU SERI DEWI MALAM. I minat sangat dengan produk ni sebab i rasa ia MEMANGGGGG berkesan OKKKK..haaa.......he.he..

 


Dah lama i tak menjual barang kat tenet ni. rasanya dalam 3 tahun dah stop kot. Sebab tumpukan pada anak-anak. Sebab meniaga ni sibuk la..i know u can make extra income, and probably, kalau betul-betul serius boleh berjaya dengan jayanya InsyAallah.Satu lagi sebab, i'm not a very social person. Masuk FB pun jarang-jarang sekali. Nak meniaga kena rajin bersosial, dan promote barang, baru jalan perniagaan tu. I dulu setakat promote kat forum dan tempat-tempat tertentu la. Itupun rezeki masyuk gak..

Dulu my site: InaAnekaShop.com . Sekarang takdak dah .com tu..tinggal blog je..

Ok..berbalik pada PRODUK JAMU NI: JAMU SERI DEWI MALAM. Jamu ni lebih kepada sesiapa yang ada Sakit Puan / Sakit Tuan. Pada i, harganya boleh tahan gak la RM30 - RM65 range. Tapi, yang penting..keberkesananya tu dan tahan lama gak, (kecuali jamu bentuk kapsul la).

PRODUK-PRODUKNYA:

1) JAMU DEWI SUCI (JDS) RM65
2) JAMU DEWI DARA (JDD)RM48/50 BIJI
3) JAMU DEWA SAKTI (JDT) RM65 /30 BIJI
4) SUSUKAN QALBU (SQ) RM40/5 BIJI
5) MR. ZACK POWER BRO (MZPB) RM69
6) FEMININ WASH ROSE (FWR) RM48 (100ML)
7) FEMININ WASH ARABIC SPICE (FWA) RM48 (100ML)
8) MASKER INTIM (MI) RM30 SEBOTOL
9) BERINA C PLUS (BCP) RM38 / 15 SACHET
10) COLLAGEN HERBALICIOUS WHITE (CHW)
11) COOL SLIMMING ESSENCE (CSE) RM48
12) MULTIPURPOSE HOT ESSENCE (MHE) RM48
13) NATURE'S ESSENCE MIRACLE OIL (NEMO) RM42 / 65ML
14) MAGICAL ESSENCE SLIMMING SOAP (MESS) (RM36) / 100g
15) SABUN LULUR KASIH (SLK) RM36
16) 3 IN 1 GOODBYE PIMPLES (GP) RM29 / 60GM


Produk ni ada pantang larang ye:


Setiap pantang larang dibawah adalah bukan semata-mata dibuat-buat tetapi ini adalah untuk mengelakkan sebarang komplikasi yang berlaku. Jadi anda perlulah mengambil perhatian secara serius bukannya sambil lewa ya..

1.SEBARANG JAMU-JAMU ATAU SEBARANG UBATAN YANG MENGANDUNGI HERBA TIDAK BOLEH DICAMPUR DENGAN PRODUK SDM (TIDAK KIRA LAH APA PUN JENAMANYA)

2.SEBARANG UBAT YANG TIADA KANDUNGAN HERBA (SEPERTI SUPPLEMENT, PIL PERANCANG DAN UBATAN HOSPITAL), ANDA BOLEH JARAKKAN 2 JAM SEBELUM MAKAN MANA-MANA PRODUK SDM.

3.SEGALA JENIS PRODUK PELANGSINGAN BADAN TIDAK KIRA LAH DALAM BENTUK CECAIR, KAPSUL ATAUPUN SERBUK DAN TIDAK KIRA APA PUN PERASANYA, SUSU, COKLAT, BUAH-BUAHAN. SENANG CERITA, APA-APA SAHAJA YANG BERKAITAN DENGAN TUJUAN UNTUK PELANGSINGAN BADAN TIDAK DIBENARKAN UNTUK DICAMPUR DENGAN MANA2 PRODUK SDM...

4.SEKIRANYER ANDA ADA MENGAMBIL MANA-MANA PIL KURUS,JAMU-JAMU LAIN DAN MANA-MANA PRODUK YANG BERASASKAN HERBA, TIDAK KIRA APA TUJUANNYA. HENDAKLAH DIHABISKAN ATAU MENGHENTIKAN PENGAMBILANNYA SELAMA 2 MINGGU SEBELUM MENGAMBIL PRODUK-PRODUK SDM.. INI UNTUK MEMASTIKAN BADAN ANDA BETUL-BETUL BEBAS DARIPADA APA-APA BAHAN YANG BOLEH MENYEBABKAN KOMPLIKASI JIKA MENGAMBIL SDM.. 

5. BAGI IBU-IBU YANG MENYUSU BADAN DI GALAKAN UNTUK MENGAMBIL PRODUK SDM, SEKURANG-KURANGNYA APABILA BAYI ANDA BERUMUR 6 BULAN KE ATAS. TETAPI BERGANTUNG KEPADA KEADAAN BAYI ANDA. JIKA BAYI ANDA KUAT, IANYA TIDAK MENJADI SATU MASALAH(ramai pengedar dan agen kita yang menyusukan anak sepenuhnya, lepas pantang sudah mengamalkan produk sdm.. Alhamdulillah..semakin ok, susu pun banyak....)

6. BAGI WANITA YANG MEMAKAI IUD, HANYA PENGGUNA YANG TELAH MEMAKAI IUD SELAMA SETAHUN DAN KE ATAS SAHAJA

7. YANG PALING PENTING SEMASA MENGAMBIL SDM INI, ANDA HENDALAH BERPANTANG TERUTAMANYA DARI SEGI PEMAKANAN. MAKANAN YANG MENGANDUNGI UNSUR PANAS SEPERTI DURIAN, TAPAI, MADU ITU AMATLAH PERLU DIJAUHI. MAKANAN SEJUK SEPERTI AIS KRIM, PUDING DAN SEANGKATANNYA IAITU APA SAHAJA YANG KELUAR DARI PETI SEJUK JANGAN LAH MINUM ATAU MAKAN TERUS.

8.SETIAP ARAHAN DAN ATURAN PERLU DI IKUT, BACA DAN FAHAMKAN, KALAU TIDAK FAHAM BOLEH RUJUK, KAMI SEDIA MEMBANTU. SEKIRANYA ANDA BERDEGIL, KAMI DI KELUARGA SDM TIDAK AKAN BERTANGGUNGJAWAB SEKIRANYA BERLAKU SEBARANG KOMPLIKASI... MOHON KERJASAMA...

Oklah..nanti i update kelebihan JAMU SERI DEWI MALAM ni ek..InsyaAllah..


1 comments:

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/