Friday, April 8, 2011

'Bloglist Mah@mahu.com'

Aku telah ditag oleh cik yati untuk join bloglist ini.



Syarat2 untuk menyertai bloglist Mah@mahu..
1) Pasti yg utama anda mesti lah meletakkan blog Mah@mahu.com dalam senarai bloglist anda supaya sama2 mendapat kebaikan ok...
2) Buat satu entry bertajuk 'Bloglist Mah@mahu.com' dalam tu hanya lengkap slogan ini 'Saya ingin menyertai bloglist Mah@mahu kerana ........'
saya telah ditag oleh seorang rakan blogger iaitu cik Hayati Hashim.
 (tidak lebih 20 perkataan)

3) Letakkan banner blog Mah@mahu seperti kat atas atau bawah ni pun boleh dalam entry anda.
4) Last sekali kena tag 1 org kawn blog anda.

saya nak tag: Padlie

5) Tinggalkan link anda pada comment entry ini ok senang nak rujuk nanti.

Sesiapa yang berminat nak join boleh click sini.

11 comments:

Mah@mahu said...

Terima kasih kerana menyertai bloglist ini.. jng lupa ajak kawn2 lain ok bagi meriah lagi...

♕ Mr.IX ♂ said...

join la yer...ix tgk jer.

Ina said...

Mah@mahu : terima kasih

Ina said...

♕ Mr.IX ♂ : its ok..thanks

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??
kereta gear auto dan gear manual

blog ini mmg power... aku selalu singgah beb... menarik tertarik da boooommmm

padlie said...

Inaaa.. camner ni? saya xde bloglist.. kena buat sesuatu ni..

Entry terbaru padlie: Jalan-jalan ke Pusat Sains Negara

niesz said...

wow!best ni, gud luck ya,.. :)

padlie said...

saya dah buat.. :) Guna list geng CsP.

saya tag ina semula : :: KoNtEsT KeNaNgAn zAMaN SeKoLaH ::

bukan balas tp nak tau.. n tiada paksaan.

sahromnasrudin said...

semoga berjaya masuk blog list beliau ya

AdiaLuze said...

Teringin gak nak join .. Tapi, Penyakit 'M' tu besau sangat .. Hehehe

cikpuanhady said...

macam menarik ni..

dah klik hb..

Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Jom skodeng :Belog Kami : Notre Belle Histoire