Monday, March 21, 2011

Maaf, Saya Tak Sengaja Berpakaian Seksi

Assalammualaikum kengkawan semua.

Korang ada baca akhbar kosmo tak hari ni?

Nak tergelak baca, salah satu artikel hiburan, mengenai seorang artis ni. (kalau nak tahu lebih lanjut, boleh layari kosmo online ek)

Ada ke pulak dah pakai seksi, boleh cakap tak sengaja. Aduhaiii...mengada-ngada..ayat saje nak cover.

Atau mungkin juga, itulah persepsi, budak remaja zaman sekarang. Yang nampakkan perhiasan diri, macam gambar minah ni, still biasa-biasa aje?? dah takde, isu kejutan budaya nampaknya, kat Malaysia ni,, semuanya macam dah biasa. 

Bila ditanya bagaimana reaksi keluarga: 'Alhamdulillah keluarga saya okey. Mereka sentiasa menyokong dan pada masa yang sama menegur saya bahawa insiden tersebut tidak sepatutnya berlaku.'

Kalau aku, dah lama aku kena belasah ngan mak bapak aku kot...muahaaahaaa.

Husband aku lagi best, kalau tengok aku melaram sikit, dia cakap awak nak melawa untuk sape??.. melawa kat rumah je ek!! .. betul la tu, tapi..cheh,,, ada gak tapi,, ayat nak cover diri la ni... kalau aku selebet je kang, tak best la plak kan, karang org cakap,,,bini sapa la comot sangat tu!!..he.he..

34 comments:

saya YANA said...

biaselah..jawapan artis..Yana pon rasa kalau Yana..da lama agaknye kene lempang terajang bagai.. huhuh..

Ina said...

ha.ha..betul tu..

NM02 said...

mmm... kalu family dia jenis tak kesah, ape nak di kata..

Ina said...

itu la masalah nm02. jangan la tak kesah benda camni.. runtuh akhlak, runtuh agama.

anaiha yusof said...

tak sengaja konon,artis beselah kak ina..baju seksi2 tue normal je bagi diorang =P

anaiha yusof said...

malunye ana dah g tengok girl tue,adoyay dah la baya ana pulak tue.malu-malu-malu

Shafiq said...

Peliknya! Boleh pulak tak sengaja. :-)

Naddia said...

nti sy nk ckp kat die "maaf sesgt..sy tak sengaje tertampo anda"

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Biasalah mana ada manusia berjalan ngan lurus,sebelum langgar atau jatuh lubang.Lepas kalau dia dah minta maaf masih langgar lubang, maksud dia memang tak ikhlaslah nak minta maaf.

cikpuanhady said...

huhu, me pulak yang terasa malu bebenau tengok gambar tu..taktau nak cakap ape dah..huhu..yang sedeynya, ngan sesama manusia tau malu dan minta maaf, tapi ngan Allah, tidak malu kah? huhu..

Jom skodeng :Notre Belle Histoire

Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

mysara said...

susah ble mnusia xtau nk bezakn dosa n phala....

white rose said...

eh, sape2 tu? (sambil mate menjeling sana sini)

hahaha...

upss, maaf sy terpakai seksi...


hahaha...

JP Nurul said...

hehe...
eh btl sy pon menyampah dgn ayt cover artis...
family dorang pon 2x5 je...

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
“Tali timba ditarik perlahan
Terasa sejuk air perigi
Ziarah Blog tanda persahabatan
InsyaAllah hamba datang lagi”

Maaf kerana lama tak berkunjung yerrr .. minggu lepas agak sibuk sangat maaf lah yerr...

uihhhhh tak logik akal jawapan dia budak tak sekolah pun tau pikir mana yang baik mana yang tak senonoh

Ina said...

anaiha yusof: dasyat kan gambo nya..dorang ni dah biasa berbikini kot..

Ina said...

Shafiq: itulah pasal..

Ina said...

Naddia: muahaahaaaa...best ayat anda

Ina said...

Cik Ina minat Do do Cheng: betul..betul..harapnya dia lebih peka lepas ni.

Ina said...

cikpuanhady: itula..tak hape-hape kan.

Ina said...

mysara: saya rasa dia tahu benda tu dosa,, tapi, ialah.. neraka tu tak nampak lagi.

sahromnasrudin said...

WOW...sopannya dia huhhuuhuh

"maaf saya terlepas komen" hehehehehee

Ina said...

white rose: ha.ha.ha..boleh plak camtu kan.

Ina said...

JP Nurul: mungkin satu strategi utk popular kot.

Ina said...

Afzainizam: takpe...saya pun sama. betul tu mmg tak logik

Ina said...

sahromnasrudin: he.he..kelakar betul

AdiaLuze said...

Biasalah tu Ina ... Dah buat salah .. Macam2 ayat la dia guna nak membetulkan apa yang dia buat .. Huhuhu ... Artis, artis ... Haiiihhhh ...

P/S : Melaram biarlah niat tu ditujukan untuk suami .. Kalo comel, org kata bini sapa ? Bini dia jugak kaannn ... Ngeee ~

Ina said...

AdiaLuze: betul..betul..

Ahmad Syarif said...

saja nak cover jer tu..
boleh pulak cakap tak sengaja..
apa daa~

ch!natsu said...

hehe adehla.. macam2..
klu ye pun nak wat ayat cover.. pndai2la skit..
jgnla menunjukkan ketakpandaian diri tuh..
malu jer.. ish2~

ainnoraini said...

ade jugak manusia mcm tu ye...

dah pakai..lepas tu ckp tak sengaja...

Bio Aura RM650 said...

Salam singgah..

hehehe kontroversi sungguh artis ni.. mcm2 hal dieorg buat.. ape2 pun blog ni nice.. keep it up ;)

♕ Mr.IX ♂ said...

tak sengaja yer padahal nk melaram dah berjam2...leh lak x sengaja...sengal btol kan..

miloais said...

jawapan sengal!
but then... what do you expect kan... dengan artis malaysia yg bimbo nehhh!

Ina said...

mmg sengal ... tak tahu apa dia fikir masa sarung baju tu