Thursday, March 3, 2011

Nuffnang:Recreate perfect skin with Lancôme Maqui MiracleDate WORKSHOP

 Assalammualaikum kengkawan semua.

[Kepada sesiapa yang berminat nak join MILOFUZEJAMPACK boleh tengok sini. Tarikh tutup 9 Mac 2011!!

Entry ni aku copypaste je dari nuff , sape yang berminat nak join workshop ni cepat-cepat ler pegi site NUFFNANG.

Date: 15 March 2011
Time: 7.30 – 8.30 pm
Venue: L’OREAL office – Level 13A and 15 Uptown 2, No.2, Jalan SS21/37, Damansara Uptown, 47400 Petaling Jaya

Make up experts from Lancôme themselves will be on hand to tell you all about the new Maqui Miracle Natural Brightening Creator, and you’ll also get to try it out for yourselves. That’s not all, because there will also be six prizes consisting of Lancôme products worth over RM 2,000 in total up for grabs to Nuffnangers who attend the workshop!

10 comments:

Kancilbiru said...

syoknya..nak pegi...

Ina said...

kancilbiru: pegi lar..mesti bestkan

anaiha yusof said...

alaa kak jauh tak leyh g...ehehe,akak g la t update kat blog tau tentang event tu

Hanis MY said...

bestnyaaa, sy tak pandai mekup huhu..

Ina said...

anaiha yusof:..ala..ye ke..tapi,,kita pun bukan la minat sgt mekap ni

Ina said...

Hanis MY:..u tak mekap pun dah lawa dah..hu.hu

Cik Ina minat Do do Cheng said...

Ina ko pergi ke. Lancome best tau,bukan senang , nak beli Lancome mahal.sapalah bertuah yang menang tu.

Amira Naddia said...

kak ina..kalau sy takde menatang cup cup tuh leh join tak ek?

hehe..mls nk bace syrt. tanye je..hehe

Ina said...

Cik Ina minat Do do Cheng:..mmg mahal kak..tapi..saya pun tak minat menda-menda ni.

Ina said...

Amira Naddia:..boleh la..awak ahli nuffnang kan?