Tuesday, April 12, 2011

Masters 2011

Assalammualaikum kengkawan semua.

Korang ada tengok Masters 2011??..

Aku jarang la tengok golf, tapi, Masters 2011 kali ni, aku ikut pun sebab ada budak ni, Rory Mcilroy.
sumber: yahoo
Budak ni muda lagi, baru 21 tahun. Masters ni berlangsung 4 hari. Budak ni leading dari hari pertama sehingga hari ke 3 dengan -12. Hari ke empat, lingkup jadi -4. Aduhai... make me very upset oooo. I really hope that he can win. Because he will be the 2nd youngest next to Tiger Woods kalau dia menang. Last day, tengok dia main, aku pulak yang emo, sedey ooo tengok dia main teruk sangat. Aku rasa pressure la tu. Yang menang Masters 2011 hari tu ialah Charl Schwartzel..ha.ha..mamat ni, ntah mana-mana dtgnya..tiba-tiba jer last day, main sikit nyer bagus, terus menang...giler betul la..

Dulu, husband aku ni gila gak dengan golf..sekarang dah kurang la. Bila balik Malaysia, sibuk lagipun rumah jauh sangat dari opis, pegi pagi balik malam..bila weekend tu memang rasa nak rehat jer..jadi dia pun dah jarang main golf dah, setakat pegi driving range je. Lagipun, spending time with the family lagi penting kan. Bebudak ni, kalau bapak dorang takde, boleh mati kutu..where is baba, why baba so late,,,dengan aku...hmmmm... takde dorang herannya derrr...

15 comments:

NM02 said...

ahhhhhh... ngantuk nih....

Ina said...

he.he..

miloais said...

iols tak layan golf - adehhhhhh!~
kalo bola sepak tu orait gak le
hiks

Ina said...

a'a..ramai org tak layan golf..saya pun saje gatai jahhh..he.he

AdiaLuze said...

Dasat ko sis ... Aku kalau golf ni tak bapa nak paham .. Kalau ckp pasal golf, yang aku tau, Tiger Wood .. Hehehe

shah-kayrul said...

kalau sebut pasal golf nie...kenal tiger wood jer...pasal main...memang hampeh tak tau langsung la...hahahhaha

axelida said...

sangat tidak tahu pasal golf... huhu

Munie Blushious said...

hehehheheh.. syoknya.. saya teringin nk main golf la... kak ina kne ajar la pasni... hehehhe

Ina said...

AdiaLuze: ala aku kenal golf pun sebab husband aku..kalau tak mmg tiger woods jugak la yg aku tahu

Ina said...

shah-kayrul : golf tak de la byk sangat rule .. saya pun reti tengok jer..

Ina said...

axelida: ramai tak minat golf ni.. saya pun tak reti sangat

Ina said...

Munie Blushious: kita tak pandai la dear, setakat putting tu boleh la

niesz said...

niesz pun penat ulang alik dr uma ke tmpt kerja, tp nk buat mcmane kan..kena lah berkorban..

anaiha yusof said...

ana pun tak bpe minat sukan golf & ragbi,hehehe apepon sekali sklai cube best juga ;)

cikpuanhady said...

huhu, tak layan tapi teringin nak try..hehe..

Blogshop kami :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

Jom skodeng :Belog Kami : Notre Belle Histoire