Friday, April 22, 2011

Takde pun???

Assalammualaikum kengkawan semua.

Dekat kawasan perumahan korang banyak tak anjing tak bertuan??

SUMBER: GOOGLE

Kat rumah aku banyakkkkk.. siap beranak pinak lagi.

Dulu, aku pernah buat report kat MPSJ. Lepas tu, aku dapat surat daripada depa, yang menyatakan, depa dah datang, tapi, tak jumpa sekor pun...macam mana boleh takde??.. mereka dan kengkawan mereka berlari-larian dengan riangnya di sana-sini, bercanda dan berguling-gulingan dibawah pohon rendang yang ditanam oleh pihak developer....memang ironik betul la..

Macam mana time dorang datang, sekor anjing pun dorang tak jumpa..??.. mungkin anjing ni boleh hidu kot kedatangan MPSJ tu..

Mungkinkah anjing mempunyai deria survival yang kuat??

SUMBER: GOOGLE

Sebab spesis ini jugaklah aku tak leh nak pegi joging bila weekend..

SUMBER: ICLIPART

Kite bakor ajer...kite bakor...kite bakor....

15 comments:

ainnoraini said...

kat umah saye tak anjing tapi kucing...eeee...geram sgt2 ni...berak merata2..benci betul...

kadang2 kat depan rumah kite pun jadi...

sahromnasrudin said...

ANJING TUE MAIN KEJAR-KEJAR TAK? heheheeee

IDAZS said...

salam kenal, alhamdulilah setakat ni taka da pula kat area rumah, sbb management mmg x benarkan sebarang haiwan peliharaan.

kena jogging kat tasik la gamaknya, tak pun ke gym :)

Ina said...

ainnoraini: ish..mesti busuk je kan..rimas la..

Ina said...

sahromnasrudin : itu feveret tu..he.he

Ina said...

IDAZS : jauhla plak nak ke tasik nun..he.he..terima kasih sudi singgah sini

Ayuni said...

hm, mesti bising tmpt tu....

Ina said...

Ayuni : memang ayuni..bila malam lagi teruk.

Shafiq said...

Kesiannya..Saya lebih rela banyak kucing dari banyak anjing..

shah-kayrul said...

agaknya anjing tue nyorok kot....ke orang MPSJ tak datang tapi sajer jer cakap dah datang....

Ina said...

Shafiq : betul jugak tu..kucing tak kejar orang kan

Ina said...

shah-kayrul: betul..betul..betul

Afzainizam said...

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??
Yamaha 135lc dan penjagaan

Honda ex5 dan Honda wave

selalunya kena buat report kat majlis perbandaran berkenaan anjing tapi memang anjing tu dapat hidu pergerakkan anggota majlis perbandaran... senang ko panggil ajer orang viatnam ... habis diorang sapu bersih anjing tu buat lauk tengah hari

Ina said...

Afzainizam : hui..depa makan anjing ke??..ewww..dasyat tu

Cik Ina minat Do do Cheng said...

ye ke dorang dah pegi, atau dorang pegi time anjing tidur.konpius makcik.ekekek.