Wednesday, February 2, 2011

Brand yang semua orang pakai..tapi..tak semua mampu beli??

ha..ha..apa jawapan korang???

cepat..cepat...sapa cepat dapat hadiah...........he..he....takde...takde...takde hadiah...saje suke..suke...duit nuffnang aku pun tak cukup untuk cash out...camne nak bagi hadiah........kalau nak hadiah...gi la klik nuff aku tuh...ha...leh lar aku buat GA ke contest ke.........just for u my pren.........

JAWAPANNYER IALAH:

Ikuti perbualan berikut:

Anak: 'ibu...kiter nak simpan kat mana ni biskut ni bu??'

Ibu: 'alar ko nih...gi lar simpan kat dalam XXXX tu!!'


Barang XXX ialah barang yang kiter semua pakai tapi..tak semua mampu nak beli.....


ha..........ha.......betul tak??

Brand ni memang mahai oooo......puluh-puluh dan sampai ratusan ringgit......

Hakikatnyer...tak kisah lar..bekas tu brand ape pun...kite tetap panggil die tupperware...

bukan semua orang mampu beli....tapi...semua orang pakai.......ngeeeee.....gerenti korang nyampah kat aku ek...

he..he.he..

2 comments:

E.d.Y said...

menyampah betul...huhu

Ina said...

jangan..jangan nyampah..hu..hu