Friday, February 18, 2011

Ferarri ku Tersadung Jua...

Assalammualaikum kengkawan semua....

Petang semalam aku cuba untuk BW dengan pantas, apabila internet connection aku pulih semula.

Aku cuba untuk tidak tergedik-gedik seperti awek memakai kasut bertumit tinggi 9 inci ini. Takmo ...takmo..

Niat di hati nak naik Ferarri..takmo walking-walking lagi...agar perjalananku cepat dan pantas..ke blog kengkawan semua......

Tetapi..sayangnya Ferarri aku tersadung jua..ditahan oleh pakcik TNB...apabila ..blackout terjadi pula.. dan En. TM pun berhenti bernyawa.

Apa kan daya..niat dihati tidak kesampaian...dan aku pun sedey semula..dan menjadikan hariku..seperti tidak bermakna...

Hari ku lalui dengan penuh lena.. menanti dan menanti.. tanpa khabar berita..



Tetapi..kini aku ceria semula..
apabila En. TM yang berwibawa memberi berita yang gembira. Alhamdulillah..

Semoga hari ini adalah lebih baik hendaknya. Insyaallah..............


p/s: Keadaan adalah lebih baik..jika..internet slow seperti siput..daripada langsung takde ...kuang ..kuang ..kuang...

18 comments:

axelida said...

selamat jalan-jalan... jangan pakai kasut tinggi2 sgt kang terpelecot kang.. hehe

ai dah klik HB u.. aummm

Ina said...

axelida:..muahaaha...atoiii...terbongkang jua..mekasih ek..

sicKo^ said...

Ferrari pun boleh tersadung gak ker? hehe

Ina said...

sicKo^: kuang..kuang..kuang..

mukaoren said...

ko ni dah ketagih ni..hahah :D

Ina said...

mukaoren: muahaha...apa nak buat..dah terjangkit ..

Shafiq said...

Jangan kata boleh tersadung,eksiden boleh, enjin bermasalah pun boleh.. hehe

Ina said...

Shafiq..betul..betul..betul

AdiaLuze said...

Bestlah guna perkhidmatan En.TM... Akak ni guna Incik BB, kemain laaa lambatnyeee... Sempat la lena dulu..Huhuhu...

P/S : Nak wat header cite cam dier, tapi tak reti..Hakhakhak

Amira Naddia said...

sy tiada ferari..sy cuma ada kancil. bw slow2 takpe..asalkn jalan..
jgn lupe isi minyak!

Ina said...

AdiaLuze: kak..BB pun ok..kalau blackout still boleh guna..he.he..

p/s:.ala header biasa je tu kak..

Ina said...

Amira Naddia: ok..kancil pun ok ape..senang ciloookkk

E.d.Y said...

xbayar karen ke?hehe...:p

Cik Ina minat Do do Cheng said...

slow tak pe dari tak de terus.ada ke kasut high heel 9 inci, cam manalah gamaknya kalau pakai, tak patah pinggang apa.

JP Nurul said...

ok ler tuh...

berukband sy kejap jd siput kejap jd arnab...haha

Ina said...

E.d.Y:..weiii..bayar tau..tnb yg ngada-ngada..saje..nak sabotaj aku

Ina said...

Cik Ina minat Do do Cheng: betul tu..kasut tu mmg ada..brand apa saya tak ingat la..

Ina said...

JP Nurul: nama pun beruk..mmg le buat hal..he.he